Kontakta BtB försäljning här:

Vill du sälja lustgas? Bli återförsäljare | BtB lustgas

Vill du sälja lustgas och cateringprodukter?

Vi söker partners i alla städer som vill ha en egen verksamhet med leveranser och expressleveranser av lustgas i sin stad. Vi söker särskilt efter partners som är intresserade av att leverera på torsdagar, fredagar och helger, och även runt större högtider som midsommar, vid festivaler och liknande. Du kan också ha en lokal där kunderna kan hämta produkterna, och den lokalen kan vara din lägenhet, ditt hus eller en butikslokal. Dina kontaktuppgifter kommer att finnas på denna sida, som har många besökare och kunder som efterfrågar servicen du tillhandahåller. Kunderna kan sedan kontakta dig och ordna en expressleverans eller avhämtning och betala med Swish eller kontanter direkt till dig. 

Vi tillhandahåller produkterna du behöver
Lust-gas.se förser dig med alla produkter du behöver för att driva verksamheten. Det är mosa lustgas patroner, mintsmak lustgas patroner, stora tuba 2 kgs, stora blå 580 gram, ballonger, gräddsifoner, crackers och frukt smaker för lustgas ballonger med olika smak. Produkterna levereras med DB Schenker på en halv eller en normal EUR-pall direkt till din dörr på begäran. Det betyder att du kan starta din rörelse med en relativt liten investering; allt som behövs är ett momsregistrerat företag i Sverige.

Tillgänglighet på torsdagar, fredagar och helger samt en hög servicenivå
Ditt pris till slutkund kommer att vara högre än priserna på lust-gas.se på grund av tillgängligheten och servicen på torsdagar, fredagar och helger. Kunderna tenderar att vilja ha lustgas de dagarna, och får då betala mer för att få sina produkter när de vill. Annars kan de fortsätta att köpa från lust-gas.se. 

Om en partner inte har god service, eller helt enkelt inte är tillräckligt aktiv, kan partnern avskedas från programmet och ersättas av en annan, seriösare partner i samma område.

Marknadsföring Snapchat, Instagram och Facebook samt i nätverk, via telefon och sms
Förutom att kontaktuppgifterna finns på lust-gas.se förväntas du som partner också göra marknadsföring på egen hand med ett varumärke på Snapchat, Instagram och Facebook, i ditt nätverk/bland dina kontakter, via telefon och sms. Vi råder dig även att skaffa ett telefonnummer och hålla fast vid det.